Najnovšie recenzie zo sekcie VR okuliare
- Dostupná cena
- Po dodaní boli šošovky zle upevnené
- Konštrukcia tlačí na nos
- Ovládač nemá kontrolku na signalizovanie či je ovládač vypnutý alebo zapnutý, kontrolka je iba na pripojenie bluetooth
- Komplikované prepínanie režimov ovládača, niektoré ani nefungujú
Mnoho nevýhod, ale za tú cenu sa ani nedá čakať nič extra. Predsa by ale bolo lepšie aspoň pár vecí vylepšiť. Neodporúčam.
vrelo odporucam
Je to veľmi bomba produkt, veľká zábava, nielen pre deti, kvalitné VR okuliare, ozaj odporúčam.
Nedá sa vôbec zaostriť
- ok
- kvalitný tovar
- Nastaviteľné šošovky
- Možnosť sledovať aj s dioptrickými okuliarmi
- Ovládacie tlačidlá na spodnej strane
- Možnosť prijímania hovorov počas sledovania
- Nastaviteľné slúchadlá
- Pri dlhšom používaní tlačí na nos
- Občas problém s tlačidlom ovládania displeja - nedolieha
Som spokojný, odporúčam, všetko funguje ako má. Obávam sa vytvorenia závislosti od virtuálnej reality :).
Tlačenie môjho väčšieho nosa, som vyriešil nalepením mäkkej peny.
Výrobok som kupoval s rizikom, či tam "narvem" môj Xiaomi (165,4x76,8), ktorý je väčší, ako maximálna veľkosť displeja, uvádzanú výrobcom (150x80).
super
- Oveľa lepší ako Rift S. Ľahšia a kvalitnejšia konštrukcia. Jednak možnosť používania bez počítača a pri pripojení cez počítač oveľa lepšia kvalita obrazu - rozlíšenie a aj frekvencia obrazu.
- Len niektoré hry zakúpené cez oculus na PC sú dostupné aj v mobilnej aplikácii oculusu.
blbosť
Aligator VR BOX2
Pridané: 28. januára 2021
(naposledy upravené 28. januára 2021)
Zakúpený v HernýSvet.sk
- masivne plastove telo, celkom obstojny design ... to su vsetky plusy
- aj po vlozeni menšieho mobilu dost tazke.
- mobil v liste vobec nedrzi, vypadava az kym listu nezasuniete do okuliarov. Ak je na spodnej strane ovladac hlasitosti, neustale meni hlasitost,ak je tam vypinac, neustale zhasina display.
- nemozne ovladanie mobilu v okuliaroch. Nutne dokupit ovladac.
- priestor max. na detsky nostek.
- Najhorsia je ale samotna funkcnost. To, ze okuliare prisli rozhasene (vyskocene nastavovace "optiky" a poskriabane sosovky, je v podstate v pohode. Ale najhorsie je to, ze aj napriek moznosti nastavenia sosoviek do stran a vzdialenosti od oka, je obraz ako v krivom zrkadle. Kazde miesto inak zaostrene/rozmazane, malicky zorny uhol, viditelny stredovy predel medzi obrazom praveho a laveho oka. Nefunkcny srot!
Absolutne podpriemerny produkt. Oproti kartonovemu Cardbardu totalna katastrofa. No za tu cenu sa to neoplati posielat naspat. Deti to uzporiesia za mna...
- Prekúpené z Aliexpresu
- Naozaj veľmi lacný plast
- Nesedí na hlave
- Obrázok vôbec nesedí k reálnemu tovaru
Produkt spĺňa svoj účel, ale pri vsúvaní mobilu sa zasekáva, inak všetko OK.
Zle zaostrenie cociek .
Je to super zabava. Odporucam kazdemu to vyskusat.
- Rýchlejší oproti predchodcovi, subjektívne lepšia "optika"
Nová generácia je technologickým krokom vpred. Ako nevýhodu považujem pripojenie cez facebookový účet, (nemám rád šmírovanie).
Reakcia obchodu PCRobot.sk
ďakujeme Vám za informatívne recenziu
- Som spokojná
relativne lacna full hd VR k PC v porovnani s konkurenciou
- Prijateľná cena
- Prišli zaprášené, čočky poškriabané
Zobrazujem 61 - 80 zo 201 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...11 Ďalšie »