Najnovšie recenzie zo sekcie VR okuliare
- Funguje na SG Z fold3
- Nasadiš, zapojiš a pozeraš
- dodane už ako Meta, nie Oculus (rebranding)
- originál adaptér v balení je už EU norma
- To čo som očakával tom som aj dostal a za veľmi výhodnú cenu. Momentálne doručený produkt testujeme. Zatiaľ žiadne negatíva.
Celkovo nie som za virtuálnu realitu, ale kúpil ju si syn.
- Výborný vstup do sveta VR
- Dostatočná výdrž batérie na bezdrôtové používanie počas 2-3 hodín
- Funguje spoľahlivo a presne
- Dodané s batériami
- Netýka sa to úplne produktu ale celkovo trhu VR hier a aplikácií, kde treba rátať s vyššími cenami za hry (10-20-30+ eur)
- Pri nose ostane zakaždým malý nezakrytý priestor, ale v konečnom dôsledku počas hrania to nie je vôbec rušivé
Je to super, ale pozor, aby ste mali zariadenie, ktoré je kompatibilné s virtuálnou realitou. Ináč to nefunguje.
Hral som z tým gran turismo a bolo to super.
- Moja prvá taká hračka
- Nevedel som že VR je na takej úrovni
- Hrám po wifine (3m odomna) pres PC bez kabelu. Luxus. 8ping . Na stoličke alebo stojím
- Rozlíšenie pecka
- Keď hrám War Thunder lietadlá, niekedy neviem či som fakt tam alebo doma :D
- Batéria vydrží tak 2hod aj keď hrám pres PC. Vyriešil som pres powerbanku takže OK no.
- Keď máte diop.brile do diaľky tak ich fakt treba. To asi viete. No mám široký rám a len tak tak sa dajú.
- Odporúčam diop.brile najprv vložiť do oculusu cca 1cm od šošoviek a potom nasadiť. (Ak máte široký rám) + vložiť medzikus čo je pribaleny
kvalitné, prekvapujúce VR prostredie
žial sa mi produkt nepodarilo s pustit ani v smartfone ani v notbuku,obehal som skoro všetky počitačove predajne v Rožňave.prvýkrát to vydeli.skúšali aj v O2.mám smarfon Redmi note 11 Pro 5G.na Youtube p.Macko hovoril že funguje aj na tento mobil.môžte mi zistit na aký mobil funguje?dakujem vopred.
Nevýhodou tohto produktu je, že sa vybije po 2 hodinách a nabíjačka zo šnúrou je krátka takže ste v prdeli. Nedajú sa tam napojiť sluchátka. Vidieť pixely takže užívateľ má dojem, že sa pozerá cez okuliare alebo cez sklo. Vyskakujú Vám sprosté reklamy a nemôžete sa v kľude pozerať na videá v prehliadači. Chýba aplikácia Adblocku a pod. Firefox Mozzila sa nedá použiť ako prehliadač. Nedajú sa uložiť žiadne filmy a videá do PC a spätne pozerať .
- Rychle dodane
- Super rychle funkčné
- Špinavá krabica
- Dostal som v balení Americkú zástrčky
- Robí čo má, spokojnosť
- Veľký posun vpred oproti PSVR1. Optika sa nezahmlieva. Krásne rozlíšenie.
Skvelá zábava. Nečakal som že je to už na takej úrovni. Používam na letecký simulátor cez PC a je to neskutočný zážitok.
- he kvalitne
Oplatí sa ho mať ,človek sa dostane všade aj kde nemôže byť
- spokojnosť s produktom
- toto bol už druhý kúpený oculus (pred 2 mesiacmi sme kúpili prvý)-museli sme dokúpiť aj druhému dieťaťu :)
- deti majú aspoň nejaký pohyb na rozdiel od iných hracích konzol
- deti bez problémov začali komunikovať po anglicky s hráčmi-zdokonalili sa v jazyku :))))
- zatiaľ žiadna, možno len výdrž batérie slabšia
- Syn je spokojny
perfektné odreagovanie sa
Zobrazujem 21 - 40 zo 201 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...11 Ďalšie »